Pregled vida i leće za 99kn umjesto 290kn!

Osigurali smo nevjerojatan popust samo za čitatelje portala Optometrija.net! Prijavite se i ostvarite povlasticu od čak 66% popusta na specijalistički pregled, par mekih kontaktnih leća i starter otopinu u jednoj od najmodernije opremljenih oftalmoloških poliklinika u centru Zagreba!
0 Shares

Osigurali smo nevjerojatan popust samo za čitatelje portala Optometrija.net! Prijavite se i ostvarite povlasticu od čak 66% popusta na specijalistički pregled, par mekih kontaktnih leća i starter otopinu u jednoj od najmodernije opremljenih oftalmoloških poliklinika u centru Zagreba!

Što uključuje ponuda?

Ponuda uključuje detaljan specijalistički pregled za kontaktne leće, 1 par mekih kontaktnih leća (dvotjednih ili mjesečnih) i starter otopinu za čišćenje i održavanje kontaktnih leća.

kontaktne lece popusti akcijeŠto se podrazumijeva pod detaljnim specijalističkim pregledom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Poliklinika Optotim: Detaljan specijalistički pregled se odnosi na određivanje dioptrije i parametara mekih kontaktnih leća koje najbolje odgovaraju oku pacijenta, kontrolu prednjeg segmenta oka na biomikroskopu, mjerenje zakrivljenosti rožnice, pregled suznog filma, te poduku skidanja i stavljanja kontaktnih leća.

Kakve se kontaktne leće dobivaju uz specijalistički pregled?

Poliklinika Optotim: Uz specijalistički pregled ćete dobiti jedan par najmodernijih mekih silikon-hidrogel kontaktnih leća, dvotjednih ili mjesečnih. Uz to dobivate i starter otopinu, kao i kutijicu za čuvanje kontaktnih leća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ultra dnevne lece

Imaju li korisnici ove ponude dodatne pogodnosti?

Poliklinika Optotim: Korisnici ove ponude će postati vlasnici kartice vjernosti s kojom se ostvaruje popust na iduću kupnju kontaktnih leća u Optici Optotim u iznosu od 10%.

Imate li još lokacija na kojima je moguće iskoristiti ponudu?

Poliklinika Optotim: Osim u Bogovićevoj 1 u Zagrebu, ponudu je moguće iskoristiti i u Zadru, na adresi Narodni Trg 5.

Da li poliklinika Optotim ima svoju internet stranicu?

Poliklinika Optotim: Naravno, našu internet stranicu možete pogledati na sljedećem linku: Poliklinika Optotim

Kako se možemo prijaviti i iskoristiti ovu ponudu?

Poliklinika Optotim: Jednostavno. Upišite svoje podatke u niže uvedeni formular i kliknite “Pošalji”. Mi ćemo dobiti Vaše podatke koje ćemo pohraniti u našu bazu. Nakon toga nas trebate nazvati najkasnije do 01.09.2012, naglasiti da ste se prijavili za pregled preko portala Optometrija.net, rezervirajte svoj termin i to je to.

Koliko ranije je potrebno najaviti svoj dolazak?

Poliklinika Optotim: Molimo korisnike da se jave najmanje 5 dana ranije na kontakt broj: 01 4832 395.

Kada plaćamo ovu uslugu?

Poliklinika Optotim: Specijalistički pregled za kontaktne leće u iznosu od 99kn plaćate u poliklinici Optotim nakon obavljenog pregleda.

Ponuda je istekla!

Lokacija

poliklinika optika optotim, ponuda kontaktne leće, popust, popusti lećePoliklinika Optotim
Bogovićeva 1, Zagreb, Hrvatska
Kontakt podaci:
Telefon: 01/4832 395
E-mail: [email protected]
Web: http://www.poliklinikaoptotim.hr/

0 Shares
Oglas

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četiri × tri =

Back to top button