Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY kontaktne leće – otkrijte trajnu udobnost i beskompromisnu izvedbu

Nosioci kontaktnih leća često rade nepotrebne kompromise, te suhoću i nelagodu prihvaćaju kao “normalnu” cijenu nošenja kontaktnih leća. Činjenica je da su najbolje kontaktne leće one koje možete potpuno zaboraviti od stavljanja do skidanja. Nove Bausch + Lomb ULTRA ONE DAY kontaktne leće su prve leće na svijetu s ComfortFeel tehnologijom, koja omogućuje potpunu udobnost do 16 sati nošenja.
0 Shares

Istraživanje koje je provedeno na 318 nosioca jednodnevnih leća izrađenih od silikon-hidrogela, pokazalo je da 82% nosioca želi isprobati kontaktne leće koje preveniraju ili smanjuju suhoću. 70% nosioca se zadovoljilo s manjom udobnošću kako bi mogli nositi leće cijeli dan, a 74% smatra da je njihov životni stil odgovoran za manju udobnost leća, a ne same kontaktne leće.

Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY

Bausch + Lomb Ultra One Day kontaktne lece
Foto: Bausch + Lomb

Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY sadrže formulu Advanced MoistureSeal® koja zadržava 98% vlažnosti kontaktne leće i omogućuje dugotrajno nošenje.

ComfortFeel tehnologija obogaćuje leće otopinom koja sadrži jedinstvene sastojke koji očima omogućuju cjelodnevnu udobnost. ComfortFeel tehnologija je osmišljena da zaštiti, obogati i stabilizira suzni film.

Ove dvije formule rade zajedno kako bi pružile izvanrednu udobnost za punih 16 sati nošenja, te podržavaju stabilno i zdravo okruženje površine oka.

Bausch + Lomb Ultra jednodnevne leće tehnologija
Foto: Bausch + Lomb

Sinergija sa suznim filmom

U istraživanju koje je provedeno među nosiocima kontaktnih leća koji osjećaju neudobnost leća zbog suhoće, njih 85% se složilo da su Bausch + Lomb ULTRA® ONE DAY leće smanjile iritaciju i nelagodu.

Više od tri četvrtine nosioca se složilo da su leće pomogle u sprječavanju umora očiju i osjećaja težine na kraju dana.

Suzni film i kontaktna leca
Foto: Bausch + Lomb

UV zaštita i visoka propusnost kisika

Bez obzira na dan ili noć, ULTRA® ONE DAY leća prilagođava se svojoj okolini, nudeći zaštitu od sunca od najmanje 95% UVB zraka i 50% UVA zraka, istovremeno povećavajući jasnoću s optikom visoke razlučivosti, što je osobito korisno u noćnoj vožnji. Propusnost kisika je 134 Dk/t na -3.00D.

ULTRA® ONE DAY leće su dostupne od +6.00 do čak -12.00 dioptrija, u pakiranju od 30 komada. Bazna zakrivljenost je 8.6 mm, a promjer leća je 14.2 mm.

ULTRA® ONE DAY potraži u svim boljim optikama i živi ULTRA život!

0 Shares
Oglas
Autor

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

12 + 1 =

Back to top button