Isprobajte kontaktne leće Bausch + Lomb ULTRA® za astigmatizam!

Astigmatizam je vrsta refrakcijske pogreške kod koje oko ne fokusira ravnomjerno svjetlost na mrežnicu. To rezultira zamagljenim vidom na bilo kojoj udaljenosti. Ostali simptomi mogu uključivati naprezanje očiju, glavobolju i probleme s vožnjom noću. Jedno od mogućih rješenja za uspješnu korekciju astigmatizma su meke kontaktne leće.
0 Shares

Važno je znati da čak i najmanji stupanj astigmatizma može utjecati na kvalitetu vida, pogotovo u lošijim svjetlosnim uvjetima. Kontaktne leće za astigmatizam ili torične kontaktne leće omogućuju kvalitetnu korekciju vida, te često i prirodniji vid nego što je to slučaj s dioptrijskim naočalama.

Bausch + Lomb ULTRA kontaktne leće za astigmatizam

Bausch + Lomb ULTRA kontaktne leće za astigmatizam su mjesečne kontaktne leće, koje omogućuju korekciju astigmatizma do čak -2.75 cyl. Njihov dizajn za stabilizaciju prirodnim pokretom treptaja oka omogućuje stabilan vid, a MoistureSeal™ tehnologija pruža visoku udobnost nošenja, čak i kad provodite sate na digitalnim uređajima.

Bausch + Lomb ULTRA astigmatizam

Prednosti Bausch + Lomb ULTRA kontaktnih leća za astigmatizam:

  • Dizajnirane su da smanje sferične aberacije u obje osi, što rezultira manjom pojavom blještavila i halo efekata oko izvora svjetla.
  • Zadržavaju vlažnost punih 16 sati.
  • Omogućuju stabilnu kvalitetu vida na kraju dana za korisnike digitalnih uređaja.

Kontaktne leće za digitalni način života

Digitalni uređaji postali su primarni izvor informacija, te su neophodni za svako poslovanje. Danas nije neobično da ljudi provode i do 9 sati dnevno na raznim digitalnim uređajima. Naše oči teško prate tako zahtjevne zadatke.

Bausch + Lomb ULTRA kontaktne leće mogu pomoći u sprječavanju dehidracije leća, koja bi mogla biti uzrokovana smanjenom količinom treptanja za vrijeme korištenja digitalnih uređaja.

S Bausch + Lomb ULTRA kontaktnim lećama kvaliteta vida ostaje stabilna i nakon cjelodnevne upotrebe digitalnih uređaja, poput računala, tableta i pametnih telefona.

Zahvaljujući MoistureSeal™ tehnologiji, ULTRA kontaktne leće pružaju izvrsnu kombinaciju udobnosti, kvalitete vida i zdravlja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bausch + Lomb ULTRA za astigmatizam potražite u svim boljim optikama!

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

četiri × pet =

Back to top button