Zašto su se pojavile sive mrljice na bjeloočnici?

Poštovani, imam pitanje; mom sinu koji ima 2.5 godine, na bjeloočnici su se pojavile sive mrljice, prije cca 6 mjeseci. Otprilike u isto vrijeme kada je počeo koristiti terapiju zbog željeza u krvi. Nisam primijetila nikakve promjene u smislu da nešto ne vidi kad ga pitam gdje se nalazi, kad tražim da mi pokaze nešto u daljini i sl. Pokušavala sam na netu pronaći nešto vezano uz naš slučaj, ali bez uspjeha. Molim Vas za pomoć i eventualnu uputu što nam je činiti. Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

sive mrljice na bjeloočnici, mrlje na bjeloočnici
Dean Šarić
Poštovana,

vjerojatno je riječ o bezopasnim nuspojavama terapije, no ipak se obratite oftalmologu da pogleda te promjene na bjeloočnici.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedan × tri =

Back to top button