Kada zažmirim odjednom mi bljesne u oku?

Poštovani, imam problem – već unazad dvije večeri kada legnem uvečer oko 2h i pokušavam zaspati, zažmirim i odjednom mi bljesne u lijevom oku, kao blic od telefona. Pa me zanima što to može biti? Hvala unaprijed.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bljesak u oku
Dean Šarić
Poštovani,

svakako se javite oftalmologu, najčešće je riječ o banalnoj ablaciji stražnje staklovine, ali problem može biti i veći, stoga uputite se liječniku.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 × tri =

Back to top button