Bljeskovi u očima i zamućen vid?

Poštovani, moj otac ima 67 godina. Ima jedan problem a to je da mu se pojavljuju bljeskovi u očima i zamućen vid. On to opisuje kao dimni oblaci pred očima. Prije je imao problema s padavicom zbog čega mu je propisan Lamictal (pije ga već 12 godina). Doktorica opće prakse mu je rekla da je to zbog slabe cirkulacije ali ipak nam treba stručnije mišljenje, bar da njega umirimo dok ne dođe na red za pregled. Hvala unaprijed!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bljeskovi u očima, zamućen vid
Dean Šarić
Poštovana,

simptomi koji su prolazni rijetko imaju veze s očnom patologijom. Svakako treba napraviti detaljan očni pregled, ali paralelno s internističkim i neurološkim jer je uzrok vjerojatno te vrste.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

devetnaest − osam =

Back to top button