Iskre ispred očiju i glavobolje, kome se obratiti?

Poštovani, već par godina imam problem, pojave mi se iskre ispred očiju, to traje oko desetak minuta a nakon toga nesnosne glavobolje, tada moram popiti nešto protiv bolova jer bude neizdržljivo! Molim Vas da mi napišete kojem se doktoru trebam obratiti?! Unaprijed zahvalna!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

iskre ispred ociju
Dean Šarić
Poštovana,

mislim da je potrebna neurološka obrada u smislu migrenoznih glavobolja, no svakako obavite i klasičan oftalmološki pregled.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 + 14 =

Back to top button