Sad je vrijeme za lasersku korekciju vida!

Ljeto je izvrsno vrijeme za lasersku korekciju vida! Zahvati laserskog skidanja dioptrije već od 4.500 kn do 31.08.2013.
0 Shares

Ljeto je izvrsno vrijeme za lasersku korekciju vida! Zahvati laserskog skidanja dioptrije već od 4.500 kn do 31.08.2013.

U Optical Express centru u Zagrebu laserima najnovije generacije uspješno rješavaju kratkovidnost, dalekovidnost, astigmatizam i staračku dalekovidnost. Laserska korekcija vida potpuno je siguran zahvat i u ljetnim mjesecima. Oftalmolozi Optical Express grupe obave na tjedan više operacija nego sve ostale klinike za korekciju vida u Europi i upravo ih to, zajedno s kvalitetnom uslugom, uvrštava na prvo mjesto u Europi.

Brojne osobe koje imaju naočale ili kontaktne leće se u ljetnim mjesecima susreću s bezbroj problema s naočalama i lećama. Zato je ljeto odlično vrijeme za lasersku korekciju vida jer se vid nakon zahvata poboljša već nakon dva dana, a rješenje je trajno. Napredak tehnologije omogućuje da laserski zahvati budu potpuno sigurni i brzi. U Optical Expressu u Zagrebu laserske korekcije vida obavljaju laserima najnovije generacije. Tehnologija za laserske zahvate vida vrlo je sofisticirana i potpuno sigurna. Zahvat je bezbolan, a kirurzi Optical Express grupe obavili su više od 1.000.000 zahvata, i to uz pomoć napredne laserske tehnologije, jedine koju je odobrila NASA za korekciju vida astronauta.

Ana Kričković, voditeljica zagrebačkog centra, objašnjava: »U Optical Expressu za laserske korekcije vida koristimo excimer laser VISX S4IR CustomVue kojim uklanjamo dioptriju, te IntraLase femtosekundni laser kojim se formira rožnični poklopac što zahvat dovodi na još veću razinu brzine, preciznosti i sigurnosti. Svi laseri Optical Expressa opremljeni su naprednom tehnologijom praćenja pokreta oka (eye tracking). Tako su zahvati sigurni i pouzdani jer osiguravaju precizan zahvat neovisno o pokretima oka tijekom zahvata.« »Pacijentima nudimo cjeloviti tretman i uvijek smo im biti na raspolaganju. Naši kirurzi prate pacijenta od prvog pregleda do zadnje kontrole«, dodaje gospođa Kričković. Kvalitetne i sigurne zahvate osiguravaju također zbog stalnog usavršavanja i edukacije kirurga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Optical Express je za ovo ljeto pripremio posebno povoljnu ponudu laserske korekcije vida. Između 01. srpnja i 31. kolovoza cijene zahvata kretat će se već od 4.500 kn po oku.

Za više informacija potrebno je nazvati broj telefona 01 48 60 644 ili kliknite:

lasersko skidanje dioptrije popusti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Biotrue kontaktne leće akcija
0 Shares
Oglas

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 × 4 =

Back to top button