Uštedite u Optical Expressu: dodatni popusti na lasersko skidanje dioptrije i operaciju sive mrene

Ljeto je idealno vrijeme za osvježavanje vida, a Optical Express nudi posebne ljetne popuste na lasersko skidanje dioptrije i operaciju sive mrene. Iskoristite priliku za poboljšanje vida uz značajne popuste i vrhunske metode korekcije vida.
0 Shares

Metode skidanja dioptrije

U svojoj ponudi, Optical Express, ima dvije glavne metode laserskog skidanja dioptrije: LASIK i PRK.

LASIK metoda je najpopularnija zbog brzog oporavka i izvrsnih rezultata. Ova metoda koristi naprednu iDesign tehnologiju koja omogućuje kirurgu prilagodbu zahvata specifičnim potrebama vašeg oka, što rezultira optimalnim ishodom​.

PRK metoda je alternativa za pacijente koji nisu kandidati za LASIK. PRK također koristi iDesign tehnologiju za postizanje visokopreciznih rezultata. Proces oporavka je nešto duži nego kod LASIK metode, ali je jednako učinkovit.

Operacija sive mrene

Operacija sive mrene je bezbolna i izvodi se u lokalnoj anesteziji. Postupak je brz i omogućuje pacijentima povratak svakodnevnim aktivnostima ubrzo nakon zahvata​.

Operacijom sive mrene se uklanja zamućena prirodna leća i zamjenjuje se vrhunskom umjetnom lećom, što rezultira čistim i jasnim vidom. Ova leća može ispraviti dalekovidnost, kratkovidnost i dioptriju za čitanje. Zahvat je jednostavan i ima visoku stopu uspješnosti.

Posebna ljetna ponuda

Optical Express tijekom ljetnih mjeseci nudi dodatne popuste na sve vrste laserske korekcije vida, kao i operaciju sive mrene.

Osim toga, nude se i fleksibilne opcije plaćanja, do čak 24 rate, koje vam omogućuju da trošak postupka rasporedite na više rata bez kamata. Uštedite na cijeni tretmana i iskoristite posebne ljetne pogodnosti koje uključuju:

  • Dodatni popust na ukupnu cijenu zahvata.
  • Besplatne kontrolne preglede u prvoj godini nakon zahvata.
  • Besplatnu dokorekciju unutar 6 godina od zahvata, u slučaju potrebe.

Cijene laserske korekcije vida ovise o metodi skidanja dioptrije. Koja metoda je najbolja za pacijenta preporučuju stručnjaci nakon detaljnog pregleda i nakon što ustanove stanje i zdravlje oka pacijenta.

Kontakt i dodatne informacije

Za više informacija i zakazivanje pregleda, ispunite online obrazac ili nazovite na 01 5625 450.

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 × 1 =

Back to top button