Besplatni pregled za LASIK: Prijavi se!

Jeste li ikada razmišljali o laserskoj korekciji vida? Zamislite život bez naočala i kontaktnih leća. Milijuni ljudi širom svijeta već su iskusili pogodnosti tog postupka koji će Vam promijeniti život.
0 Shares

Mnogi uspješni sportaši kao što su; Goran Ivanišević, Jakov Gojun, Ivana Brkljačić, Mario Stojić i Ivan Buljubašić, kojima je oštar vid od presudne važnosti za profesionalnu karijeru, svoje su povjerenje povjerili upravo Optical Expressu.

NAPOMENA: Ponuda za besplatni pregled je istekla!

Zašto Optical Express?

  • Jedini u regiji koriste CustomVue i IntraLase tehnologiju koja zahvat diže na višu razinu preciznosti i sigurnosti.
  • Zahvat obavljaju isključivo priznati i iskusni oftalmolozi, specijalisti u području refrakcijske kirurgije.
  • Potpun i sveobuhvatan program poslijeoperativne skrbi je uračunat u cijenu same operacije, te nema nikakvih dodatnih troškova kontrolnih pregleda.

Rezervirajte termin besplatnog pregleda za lasersko skidanje dioptrije:

U suradnji s timom Optical Expressa odlučili smo organizirati BESPLATNI PREGLED za lasersko skidanje dioptrije samo za čitatelje portala Optometrija.net. Pregled i eventualni zahvat obavlja Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog, subspecijalist za refrakcijsku i mikrokirurgiju oka.

Prijaviti se možete putem našeg formulara. Nakon prijave ćemo Vas kontaktirati isti ili slijedeći radni dan, kako bismo dogovorili termin pregleda koji Vam najviše odgovara. Pregled i eventualni zahvat se obavlja u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

NAPOMENA: Ponuda za besplatni pregled je istekla!

Rezervirajte svoj termin!


[si-contact-form form=’3′]
0 Shares
Oglas

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

sedamnaest + 11 =

Back to top button