Gledajte Svjetsko prvenstvo na novom TV-u bez naočala!

Razmišljate li o laserskoj korekciji vida? Iskoristite super ponudu, riješite se naočala i leća, sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite 8.000 kn vrijednu nagradu!
0 Shares

Razmišljate li o laserskoj korekciji vida? Iskoristite super ponudu, riješite se naočala i leća, sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite 8.000 kn vrijednu nagradu!

Svi koji se odluče na lasersku korekciju vida u periodu od 01.06.2014. do 05.07.2014. mogu osvojiti vrijednu nagradnu tako da osmisle originalni navijački slogan i donesu ga sa sobom na dan operacije u Optical Express. Na dan 07.07.2014., žiri će odlučiti koji je slogan najbolji i objaviti ga na službenoj Optical Express Facebook stranici.

Autor najoriginalnijeg slogana osvojiti će službeni televizor FIFA Cup-a 2014 Sony Bravia LED TV KDL50W805B vrijednosti 8.000 kn. Televizor je idealan za sve ovisnike o nogometu jer osim zapanjujuće kvalitete slike, posjeduje i „Live Football mode“ koji automatski podešava postavke zvuka kako biste što vjernije doživjeli izvornu atmosferu na stadionu.

Sudjelujte, korigirajte vid i pritom se zabavite s nama tijekom Svjetskog prvenstva i uživajte u finalu s oštrim vidom i u visokoj rezoluciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Naručite se na pregled pozivom na broj 01 5625 450 ili na www.opticalexpress.hr i pridružite se milijunima širom svijeta koji već uživaju u blagodatima laserske korekcije vida koja ih je oslobodila naočala i leća.

Optical Express centar u Zagrebu jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute.

Optical Express Grupa, čiji je član i zagrebački centar, osnovana je 1991. godine i danas je vodeća europska grupa u refrakcijskoj kirurgiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Biotrue kontaktne leće akcija

Nije samo tehnologija ono što izdvaja Optical Express. Tu je i ogromno iskustvo od preko dva milijuna zahvata laserske korekcije vida, konstantna ulaganja u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja. Iz tog razloga pacijenti mogu biti sigurni da su im na raspolaganju vrhunska skrb i vrhunsko kliničko iskustvo.

Optical Express kontakt broj telČekamo vas u našem novom prostoru na adresi Strojarska cesta 18, Zagreb.

0 Shares
Oglas

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

17 − 8 =

Back to top button