Gledajte Svjetsko prvenstvo na novom TV-u bez naočala!

Optical Express nagradna igra

Razmišljate li o laserskoj korekciji vida? Iskoristite super ponudu, riješite se naočala i leća, sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite 8.000 kn vrijednu nagradu!

Svi koji se odluče na lasersku korekciju vida u periodu od 01.06.2014. do 05.07.2014. mogu osvojiti vrijednu nagradnu tako da osmisle originalni navijački slogan i donesu ga sa sobom na dan operacije u Optical Express. Na dan 07.07.2014., žiri će odlučiti koji je slogan najbolji i objaviti ga na službenoj Optical Express Facebook stranici.

Autor najoriginalnijeg slogana osvojiti će službeni televizor FIFA Cup-a 2014 Sony Bravia LED TV KDL50W805B vrijednosti 8.000 kn. Televizor je idealan za sve ovisnike o nogometu jer osim zapanjujuće kvalitete slike, posjeduje i „Live Football mode“ koji automatski podešava postavke zvuka kako biste što vjernije doživjeli izvornu atmosferu na stadionu.

Sudjelujte, korigirajte vid i pritom se zabavite s nama tijekom Svjetskog prvenstva i uživajte u finalu s oštrim vidom i u visokoj rezoluciji.

Naručite se na pregled pozivom na broj 01 5625 450 ili na www.opticalexpress.hr i pridružite se milijunima širom svijeta koji već uživaju u blagodatima laserske korekcije vida koja ih je oslobodila naočala i leća.

Optical Express centar u Zagrebu jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute.

Optical Express Grupa, čiji je član i zagrebački centar, osnovana je 1991. godine i danas je vodeća europska grupa u refrakcijskoj kirurgiji.

Nije samo tehnologija ono što izdvaja Optical Express. Tu je i ogromno iskustvo od preko dva milijuna zahvata laserske korekcije vida, konstantna ulaganja u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja. Iz tog razloga pacijenti mogu biti sigurni da su im na raspolaganju vrhunska skrb i vrhunsko kliničko iskustvo.

Optical Express kontakt broj telČekamo vas u našem novom prostoru na adresi Strojarska cesta 18, Zagreb.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Operacija mrene pregled popust


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!