Bolji vid za našu najuspješniju manekenku

Optical Express tim i Helena Sopar

Naša najpoznatija manekenka svjetskog glasa Helena Šopar i dobitnica ovogodišnje nagrade uglednog magazine Elle za najbolji model, zbog prirode svog posla stalno je na putovanjima i izložena svjetlima reflektora.

Helena šopar sa stručnim timom Optical Express

Helena Šopar sa stručnim timom Optical Express

Osim toga na modnim snimanjima vrhunski vizažisti često nanose i težak make up na lice te egzotične ljepotice podrijetlom iz Novalje, pa se nerijetko događa da se Helenine oči nakon fotografiranja za renomirane modne magazine poput Marie Claira, Voguea, Harper’s Baazara, Ellea, Cosmopolitana i itd. pred kraj dana budu umorne i crvene. No, nije je mučilo samo crvenilo i osjetljivost oka, već i dioptrija – kratkovidnost i astigmatizam.

Iz tog razloga Helena se odlučila za skidanje dioptrije u Optical Express-u, vodećoj Europskoj grupi u laserskoj korekciji vida.

“Život modela je zbilja nomadski, nikad ne znate u kojem gradu ćete se probuditi i gdje vas sutra poslovi vode. Ponekad se morate spakirati doslovno u pet minuta, što meni nije problem, navikla sam tijekom osam godina karijere, ali često od sve te ludnice zaboravljam stvari. Nerijetko sam na aerodromima i u hotelima ostavljala naočale za vid, što je vrlo neugodno. Nakon zahvata sam se preporodila i život mi je postao jednostavniji.”, zaključila je lijepa manekenka.

Helena s Anom Kričković i dr. Draženom Grgićem

Helena s Anom Kričković i dr. Draženom Grgićem

Helena se podvrgla iLASIK zahvatu, kojeg u Hrvatskoj obavlja jedino Optical Express. Zahvat traje tek deset minuta po oku, potpuno je bezbolan, oporavak je kratak tako da je Helena već idući dan nakon kontrole putovala za London.

“Nakon operacije sam se osjećala super, otišla sam na put i sve je prošlo bez ikakvih problema. Nevjerojatno koliko čisto i jasno vidim, ne trebam se gnjaviti s naočalama a i poznanici su presretni jer sada ja njih prva pozdravljam, više nisam kao gorila u magli!”, našalila se Helena, ističući kako je prezadovoljna stručnošću i ljubaznošću Optical Express tima.

Helena s Anom Kričković i Franom Drobecom

Helena s Anom Kričković i Franom Drobecom

Optical Express centar u Zagrebu jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersko skidanje dioptrije koju je odobrila i NASA za korekciju vida astronauta.

Helena šopar nakon zahvata

Helena Šopar nakon zahvata

Optical Express Grupa, čiji je član i zagrebački centar, osnovana je 1991. godine i danas je vodeća europska grupa u refrakcijskoj kirurgiji.

Nije samo tehnologija ono što izdvaja Optical Express. Tu je i ogromno iskustvo od preko milijun i dvjesto tisuća zahvata, konstantna ulaganja u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja. Iz tog razloga pacijenti mogu biti sigurni da su im na raspolaganju vrhunska skrb i vrhunsko kliničko iskustvo.

Svi oftalmolozi grupe su specijalisti u području refrakcijske kirurgije te ih svake godine evaluira Međunarodni savjetodavni odbor za medicinu (IMAB) čiji su članovi neki od vodećih svjetskih kirurga, stručnjaka za refrakcijsku kirurgiju.

U periodu od 15.11. do 31.12.2013. godine Optical Express daje poseban Božićni popust na sve metode laserske korekcije vida, tako da cijena zahvata kreće već od 4.500 kn po oku.

Za više informacija nazovite 01 48 60 644 ili posjetite web stranicu www.opticalexpress.hr

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018
 Komentiraj
  1. Goran Peričević napisao:

    Sad bolje vidi pistu ….Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!