Severina za svoje oči bira samo najbolje

Redovita briga o zdravlju postala je nužna svakodnevnica modernog čovjeka koji ubrzano živi i radi. Razlog je to zašto je i hrvatska glazbena zvijezda Severina odlučila redovito kontrolirati svoje oči u Optical Expressu, vodećoj europskoj grupi za lasersku korekciju vida koja surađuje s vrhunskim hrvatskim oftalmolozima.
0 Shares

“Svakome tko ima problema s očima ili se želi riješiti naočala i leća laserskom korekcijom vida preporučila bih Optical Express. Veliki broj članova moje obitelji i prijatelja su upravo u Optical Expressu obavili svoje zahvate i prenijeli mi svoja pozitivna iskustva. Stoga, ako razmišljate o laserskoj korekciji vida ili jednostavno trebate prave stručnjake za vaše oči, onda ste u Optical Expressu u najboljim rukama. Idem na redovite preglede, i uvijek su mi pri ruci, što za moj naporni raspored puno znači.” rekla je Severina. 

severina vuckovic, severina vučkovićLaserska korekcija vida donedavno je bila tabu tema od koje su mnogi zazirali i s nepovjerenjem gledali na zapravo rutinske medicinske zahvate. Danas je to izazov za sve one, koji imaju problema sa svojim očima i kojima je želja iz svakodnevne upotrebe izbaciti dioptrijske naočale ili kontaktne leće. Želeći uvijek biti u vrhu svoje usluge Optical Express je uvijek nudio i nudi najbolje i trenutačno je vodeća europska grupa u području laserske korekcije vida. Optical Express centar u Zagrebu jedini u regiji koristi CustomVue i IntraLase tehnologiju koja zahvat diže na višu razinu preciznosti i sigurnosti.

Ekspertni tim Optical Express grupe sastavljen od eminentnih svjetskih stručnjaka za lasersku korekciju vida zajedno s našim liječnicima sposobni su riješiti i najsloženije probleme u oftalmologiji. 

A ukoliko i vi želite savršen vid i vrhunsku brigu za vaše oči Optical Express nudi posebne cijene zahvata laserske korekcije vida do kraja rujna, pa je možda baš sada idealno vrijeme za lasersku korekciju vida. Doživite svijet oko Vas ljepšim pogledom.

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

osamnaest − 11 =

Back to top button