Skidanje dioptrije u Poliklinici Optical Express jeftinije za 4.000 kn

Kratkovidni ste ili dalekovidni, imate astigmatizam? Ukoliko vam je puna kapa naočala i leća te želite uživati u pogledu na svijet bez dioptrije, vrijeme je za lasersku korekciju vida koja će zauvijek riješiti vaš problem.
0 Shares

Kratkovidni ste ili dalekovidni, imate astigmatizam? Ukoliko vam je puna kapa naočala i leća te želite uživati u pogledu na svijet bez dioptrije, vrijeme je za lasersku korekciju vida koja će zauvijek riješiti vaš problem.

U Optical Expressu sada možete skinuti dioptriju i uštedjeti do čak 4.000 kn. Poliklinika Optical Express odlučila je ponuditi dodatni popust od 1.000 kn po oku na dosadašnji zimski popust, na sve Advanced CustomVue metode laserske korekcije vida. Akcija traje samo do 31.1.2017., cijena pregleda je samo 190 kuna, a svima koji zahvat obave do navedenog datuma, Optical Express vratit će i iznos uplaćen za pregled. Zato požurite i nazovite nas na 01 5625 450, a stručnjaci Poliklinike Optical Express učinit će sve ostalo.

Je li laserska korekcija vida trajna i je li bolna?

Laserska korekcija vida je zahvat kojim se pomoću lasera trajno i uspješno korigira kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Istim zahvatom mogu se korigirati i greške višeg reda, međutim za takve korekcije potrebni su laseri zadnje generacije. Laserima koje NASA odobrava za korekciju vida astronautima (IntraLase + Advanced CustomVue tehnologija) na ovim područjima raspolaže samo Optical Express, te uspješno korigira kako dioptriju, astigmatizam tako i greške višeg reda, npr. razlivene slike, haloe, smetnje pri noćnoj vožnji itd.

Kod većih dioptrija moguć je povrat dioptrije, do nekih 1 posto dioptrije. To se rješava dokorekcijom, naravno besplatno, jer se smatra dijelom čitavog zahvata, a pacijent je uvijek unaprijed upoznat s takvom mogućnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Zahvat je potpuno bezbolan i traje oko 10ak minuta.

Što je Advanced CustomVue Wavefront tehnologija?

Wavefront (vođena valnom frontom) laserska korekcija vida napredan je oblik excimer laserske tehnologije. Danas se novom Wavefront tehnologijom mogu izmjeriti i ispraviti jedinstvene greške vida svakog pojedinca, što mu najčešće pruža mogućnost da ostvari bolji vid nego što je to moguće s naočalama ili kontaktnim lećama. Tehnologija je bila izvorno namijenjena upotrebi u visokoenergetskim teleskopima radi smanjivanja iskrivljenja kod promatranja udaljenih ciljeva u svemiru.

Sada kirurzi mogu otkriti, izmjeriti i ispraviti greške na očima pojedinca 25 puta preciznije nego pomoću konvencionalnih metoda koje se primjenjuju kod naočala i kontaktnih leća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Biotrue kontaktne leće akcija

Zajedno s Wavefront tehnologijom, uređaj Optical Expressa za praćenje pokreta oka ActiveTrak 3-D aktivno prati najneznatnije pokrete oka u sve tri dimenzije, što održava centriranost lasera unutar 50 mikrona (otprilike širina ljudske vlasti) čak i ako se vaše oko pomakne tijekom zahvata. Zbog visokog zahtijevanog standarda vida svi pripadnici američke mornarice koji trebaju lasersku korekciju vida podvrgavaju se samo najnaprednijoj tehnološkoj platformi u laserskoj korekciji vida − VISX S4IR s Wavefront tehnologijom.

Sigurnost i točnost

Sigurnost i točnost dovedene su kod Advanced CustomVue tehnologije koja primjenjuje Iris Registration (registraciju šarenice) na najvišu razinu. Wavescan utvrđuje dvadeset i četiri jedinstvene referentne točke u vašem oku, automatski ih prenosi u laser i uparuje s vašim okom. Svim preinakama u veličini zjenice ili položaju oka upravljat će laser, osiguravajući maksimalnu preciznost zahvata. LASIK i LASEK postupci mogu se izvoditi pomoću Wavefront laserske tehnologije.

Ukoliko imate dodatnih pitanja o laserskoj korekciji vida, svakako pročitajte odgovore na najčešća pitanja o skidanju dioptrije, na koja odgovaraju stručnjaci Optical Expressa dr. Dean Šarić i dr. Dražen Grgić. Pogledajte i sve cijene i mogućnosti plaćanja.

0 Shares
Oglas

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

2 Komentara

 1. Dali ima popusta za operaciju katarakte
  i koliko bih trebao platiti za jedno
  oko.
  Ljep pozdrav
  Šime kod Zadra

  1. Poštovani,

   Poliklinika Optical Express je specijalizirana za lasersko skidanje dioptrije, Crosslinking i estetske zahvate. Trenutno se u poliklinici ne obavljaju operacije katarakte.

   Lijep pozdrav,
   Optometrija.net tim

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

trinaest + 11 =

Back to top button