Revolucionarna iDesign tehnologija u Optical Expressu!

Najbolje je upravo postalo još bolje! Uvijek prvi u novim tehnologijama Optical Express ponovno pokazuje zašto je broj 1 u Europi u laserskoj korekciji vida.
0 Shares

Uvođenjem IntraLase i Advanced Custom Vue tehnologije 2009. godine na hrvatsko tržište, Optical Express postavlja visoke standarde u laserskoj korekciji vida.

Sada Optical Express ide i dalje uz iDesign tehnologiju, jedinstvenu na ovim područjima, koja vid kroji upravo po vašoj mjeri!

Kao i otisak prsta i vaše su oči jedinstvene – svako oko ima svoje posebne karakteristike. U Optical Expressu iLASIK i PRK zahvati mogu biti dodatno poboljšani upotrebom iDesigna, revolucionarnog wavefront dijagnostičkog uređaja koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti vašeg oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima upravo vašeg oka.

iDesign laserska korekcija dioptrije

iDesign mjeri vašu dioptriju na 1.200 točaka na vašoj rožnici, što je pet puta više nego dosadašnja wavefront tehnologija.

Da pojasnimo – za određivanje naočala i kontaktnih leća određuje se približna srednja vrijednost dioptrije svih točaka na rožnici. Upotrebom wavefront tehnologije mjeri se dioptrija na nekoliko stotina točaka, dok iDesign tehnologija vrši mjerenja na 5 puta više točaka od klasične wavefront tehnologije.

Ova 3-D slika je izuzetno precizan 3-D reljef vašeg vida koji detaljno obrađuje i najsitniju karakteristiku, što omogućava kirurgu da napravi plan zahvata koji je u potpunosti prilagođen i specifičan vašem oku. Ti se podaci zatim prenose u laser kako bi se ispravile nepravilnosti i time korigirao vaš vid.

Korištenjem ove tehnologije možemo ne samo korigirati vid preciznije od naočala ili leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije. Čak i kod onih pacijenata koji do sada nisu bili kandidati za zahvat.

Naručiti se možete na broj telefona 01 56 25 450 ili putem obrasca na www.opticalexpress.hr.

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

15 − sedam =

Back to top button