Uživajte u novom vidu uz vrhunsku IntraLase tehnologiju

Kao veliki inovatori u području laserske korekcije vida, Optical Express centar u Zagrebu prvi je, još 2009. godine, u ovom dijelu Europe počeo koristiti IntraLase tehnologiju za izradu rožničnog poklopca, što je prvi korak kod LASIK operacije.
0 Shares

IntraLase laser u potpunosti je zamijenio standardan način izrade poklopca mikrokeratomom i sa sobom donio niz prednosti za pacijenta. Zahvat je doveden na novu razinu brzine i sigurnosti.

Nakon tisuća zadovoljnih pacijenata i velikog iskustva u korištenju ove tehnologije, danas možemo sa sigurnošću tvrditi da je ova metoda sigurna, a rezultati odlični.

Kako bismo metodu učinili dostupnom što većem broju pacijenata, odlučili smo vas počastiti posebnom cijenom na IntraLase LASIK metodu do 31.11.2015.

Puna cijena IntraLase zahvata je 15.000 kn po oku. Do 31.11.2015. godine, možete zahvat obaviti za 7.500 kn po oku, a pregled koji iznosi 750 kn možete obaviti za samo 200 kn.

Prednosti IntraLase postupka:

  • IntraLase postupak omogućuje još veće brzine zacjeljivanja i oporavka nego standardne metode stvaranja zaštitnog poklopca.
  • IntraLase može poboljšati preciznost i vizualne rezultate LASIK-a
  • IntraLase omogućuje kirurgu da kroji rožnični poklopac prema svakom pojedinom pacijentu i svakom pojedinom oku.
  • IntraLase je od posebne koristi za pacijente sa strmom, ravnom ili tankom rožnicom, od kojih neki ne mogu biti podvrgnuti LASIK korekciji vida koja se izvodi pomoću standardnog mikrokeratoma.

Naručiti se možete na broj telefona 01 56 25 450 ili putem obrasca na www.opticalexpress.hr.

0 Shares
Oglas

Promo

Sponzorirani sadržaj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

8 + jedanaest =

Back to top button