Ljeto bez naočala – iskoristite popust u Optical Expressu!

Optical express ljetni popusti lasersko skidanje dioptrije

Iskoristite super ljetni popust u Optical Expressu i provedite ljeto bez naočala i leća! Najbolja tehnologija po povoljnim cijenama.

Ne dopustite da vam još jedno ljeto kvari gnjavaža s dioptrijskim naočalama i lećama. Dočekajte more spremni i omogućite si najslobodnije ljeto ikad uz lasersku korekciju vida u Optical Expressu – vodećoj europskoj grupi za refrakcijsku kirurgiju.

Optical Express je pripremio super ljetni popust! Ako se odlučite na lasersku korekciju vida do 31. srpnja 2015. dobivate dodatnih 1.500 kn popusta na sve metode laserske korekcije vida (750 kn po oku). Tako će se cijene zahvata kretati već od 4.750 kn, ovisno o metodi za koju se odlučite.

S novcem koji ste uštedjeli na zahvatu, možete otputovati na ljetovanje u kojem ćete uživati s novim, bistrim pogledom na svijet. A da bi ljetovanje bilo potpuno, Optical Express daruje veliki ručnik za plažu!

Optical Express popusti

Optical Express centar u Zagrebu je vodeći u Europi u laserskoj korekciji vida. Kirurzi Optical Expressa su pioniri refrakcijske kirurgije u Hrvatskoj. Optical Express jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute, te radi zahvate s femtosekundnim laserom u kojem je u potpunosti napuštena zastarjela metoda izrade poklopca.

Uz vrhunsku tehnologiju Optical Express se ističe i ogromnim iskustvom od preko dva milijuna zahvata laserske korekcije vida, konstantnim ulaganjima u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja.

Uvjerite se u vrhunsku skrb i kliničko iskustvo u Optical Express-u.

Ovo je zaista idealna prilika da po povoljnoj cijeni iskoristite prednosti najmodernije tehnologije.

Nemojte propustiti ovu priliku i naručite se na pregled pozivom na broj 01 5625 450 i pridružite se milijunima širom svijeta koji već uživaju u blagodatima laserske korekcije vida koja ih je oslobodila naočala i leća.

Čekamo vas u našem novom prostoru na adresi Strojarska cesta 18, Zagreb.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!