Iskoristite nevjerojatan popust u Optical Expressu!

Optical Express popusti

Optical Express je odlučio produžiti ljetni popust do 30.09. Osigurajte svoj termin u Optical Expressu, vodećoj europskoj grupi za refrakcijsku kirurgiju!

Za vas smo pripremili nevjerojatan popust! Ako se odlučite na lasersku korekciju vida do 30. rujna 2014. dobivate dodatnih 10% popusta na sve metode laserske korekcije vida. Ali, ako na zahvat dovedete prijatelja, suprugu, dečka ili koga god odaberete, oboje dobivate mogućnost obaviti lasersku korekciju vida s dodatnih 15% popusta na već snižene cijene.

Tako možete uštedjeti i do gotovo 3.000 kn po osobi!

Optical Express centar u Zagrebu je vodeći u Europi u laserskoj korekciji vida. Kirurzi Optical Expressa su pioniri refrakcijske kirurgije u Hrvatskoj. Optical Express jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute, te radi zahvate s femtosekundnim laserom u kojem je u potpunosti napuštena zastarjela metoda izrade poklopca.

Uz vrhunsku tehnologiju Optical Express se ističe i ogromnim iskustvom od preko dva milijuna zahvata laserske korekcije vida, konstantnim ulaganjima u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranje na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja.

Ovo je zaista idealna prilika da po povoljnoj cijeni iskoristite prednosti najmodernije tehnologije.

Nemojte propustiti ovu priliku, naručite se na pregled, na vrijeme rezervirajte svoj termin i pridružite se milijunima širom svijeta koji već uživaju u blagodatima laserske korekcije vida koja ih je oslobodila naočala i leća. Na pregled se možete naručiti na telefonski broj 01 56 25 450 ili putem obrasca na www.opticalexpress.hr.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!