Zašto mi je oko mutno kada se probudim?

Poštovani, u zadnje vrijeme ujutro kada se probudim lijevo oko mi je mutno, nakon što se umijem i jedno par minuta trepćem dolazi normalna slika. Inače imam visoku dioptriju -12.5 na lijevo, a na desno -6.75 i glaukom. Što može značiti ovo stanje? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

oko mutno ujutro
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je najvjerojatnije o suhoći, kapnite umjetnu suzu u oba oka odmah po buđenju. Naravno držite glaukom pod kontrolom.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

pet + 4 =

Back to top button