Zašto mi je na daljinu vid lošiji kada skinem naočale?

Poštovani, molim Vas odgovor na pitanje. Zašto mi je vid na daljinu bez naočala gori nego prije nego što sam nosio naočale? Imam osjećaj da mi je prije naočala vid na daljinu bio oštriji. Sada kada ih skinem gora mi je slika nego prije. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

lošiji vid kada skinem naočale, gori vid bez naočala
Dean Šarić
Poštovani,

mislim da je riječ o tome da kad niste nosili naočale niste ni znali koliko slabo vidite. Ako je dioptrija nepromijenjena, vid je najvjerojatnije isti ili vrlo sličan.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

6 + jedanaest =

Back to top button