Svjetleća linija koja treperi pred očima?

Poštovani, dvije ili tri godine imam povremenu svjetleću liniju kako treperi i povećava se pred očima, tada ne mogu čitati. Uvijek čekam da prođe oko 30 minuta, onda se pojavi glavobolja. Bila sam kod tri očna doktora, rekli su da je sve zdravo. Molim Vas da mi kazete što je u pitanju? Zanima me vaše mišljenje. Hvala unaprijed.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

svjetleća linija pred očima
Dean Šarić
Poštovana,

Vaši simptomi prije upućuju na neurološku patologiju, migrenozne glavobolje ili slično. Svakako obavite neurološki pregled i obradu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

11 + 2 =

Back to top button