Titrajuće svjetlo pred očima

Poštovani, zanima me sljedeće; u zadnje vrijeme, kada gledam vani u bijelu boju stalno mi se pred očima vrte neki svjetlaci a onda se pojavi i neka tačkica crna koja šeta. Dobio sam prije dvije godine prepisane fotoosjetljive naočale ali ih ne nosim redovno pa me zanima kako da se riješim toga? Te smetnje su prisutne ne samo kada gledam u bijelu boju, već i u nebo i prema svjetlu, pa me zanima kako da se toga riješim jer je zaista neugodno gledati tako i oči stalno suze i svašta nešto. Molim Vas pomozite.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

dean šarić, titrajuće svjetlo, titrajuća svjetlost
Dean Šarić
Poštovani,

iz Vašeg je maila teško reći da li osim par opaciteta u staklovini imate još neki problem. Svakako bih preporučio pregled.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button