Očni tlak uz terapiju i dalje visok, što napraviti?

Poštovani dr. Šarić, moja majka ima 75 godina i nedavno joj je očni tlak bio 28. Htjela bi znati je li to jako visok tlak i što dalje ukoliko joj ne pomognu kapi koje redovito uzima? Hvala na pozornosti.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

očni tlak visok terapija
Dean Šarić
Poštovana,

to je dosta visok tlak i svakako bi trebalo pojačati terapiju, a ukoliko ni to ne pomaže potrebno bi bilo učiniti laserski zahvat za sniženje tlaka.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

13 − 8 =

Back to top button