Lasersko skidanje dioptrije uz imunosupresivnu terapiju?

Poštovani, imam jedno pitanje! Da li je moguće izvršiti operaciju skidanja dioptrije koja je inače -12.00, ukoliko osoba uzima imunosupresivnu terapiju zbog transplantacije bubrega koja je bila prije 4 godine? Unaprijed hvala na odgovoru.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

lasersko skidanje dioptrije imunosupresivna terapija
Dean Šarić
Poštovani,

riječ je o dosta visokoj dioptriji pa treba vidjeti da li je to uopće moguće. Vaša terapija nije apsolutna kontraindikacija za lasersku korekciju dioptrije.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

4 × četiri =

Back to top button