Krmelji na djetetovom oku nedugo nakon rođenja?

Poštovani, imam bebu koja je rođena 20.01.2016. godine. Nedugo poslije rođenja počeli su se pojavljivati krmelji na desnom oku. Koristili smo od antibiotik Tobrex vigamix i sada koristi hloranfenikol mast, ali ništa nije bolje. Redovno masiram taj kanal. Dali to utječe na vid i kako to mogu riješiti? Hvala unaprijed!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

krmelji kod beba, krmelji kod djece
Dean Šarić
Poštovana,

problem sporijeg razvoja suznih puteva kod djece nije rijedak, za sada samo uporno masirajte i kod upale koristite kapi Tobrex, chloramphenicol izbjegavati.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedanaest + 16 =

Back to top button