Koliki je rizik od prirodnog porođaja nakon PRK zahvata?

Poštovani, prije godinu i pol sam imala laserski operaciju skidanja dioptrije PRK, dioptrija je bila oko -6.00. Sada odlično vidim, ali sam trudna i očekujem porođaj u Novembru. Zanima me koliki je rizik od prirodnog porođaja?

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

prk prirodni porođaj
Dean Šarić
Poštovana,

nikakav rizik što se očiju tiče, možete na prirodni porod.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

  1. Pozdrav, prije 12g u San Petersburgu sam skidala dioptriju. Tada mi je na papirima pisala da kada budem radala moram ici na carski rez?! Da li je to tocno?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

šest + jedan =

Back to top button