Možete li mi pojasniti kako se radi operacija strabizma?

Poštovani, ja imam strabizam u oba oka. Oči mi “bježe” s unutrašnje strane prema uhu. U Švedskoj ću raditi operaciju po prvi puta i jako se bojim da će se mišić samo opustiti. Možete li mi pojasniti kako se ta operacija radi, laserom ili nekom drugom metodom? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kako se radi operacija strabizma
Dean Šarić
Poštovana,

operacija strabizma radi se na mišićima oka, oni se opuštaju, zatežu ili relociraju ovisno o vrsti strabizma. Operacija se radi klasično kirurški.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

2 × 3 =

Back to top button