Imam nesnosne glavobolje, o čemu se radi?

Poštovani, imam 22 godine, i u posljednjih 4-5 mjeseci imam nesnosne glavobolje, veliku bol osjetim u sljepoočnicama i osjetim veliki pritisak u očima. Smeta mi jako svjetlost i bilo kakav zvuk. Pojavljuju mi se neke forme ili mrlje kao cik cak i jednostavno mi započne titrati pred očima. I to zna trajati i do 5-6 sati. Osjećaj velike boli u očima unutra. U tom trenutku osjetim se jako slabo fizički, i umorno i imam ili vrtoglavicu ili osjećaj da ću povratiti. Nisam nikada imala problem s vidom niti sam nosila naočale. Inače dobro vidim, ali samo taj tip glavobolje sa simptomima mi predstavlja problem. Možete mi reći o čemu bi se moglo raditi? Hvala unaprijed.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

nesnosne glavobolje
Dean Šarić
Poštovana,

mislim da nije riječ o problemu s očima, no svakako treba oftalmološkim pregledom isključiti takvu mogućnost. Vjerojatno je riječ o neurološkom problemu, pa svakako obavite i pregled neurologa.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × dva =

Back to top button