Dupli vid uzrokovan stranim tijelom u oku?

Poštovani, imao sam sitno strano tijelo u oku, a kako živim na otoku išao sam na hitnu u Rijeku po uputnici doktora da mi to izvade. Prošlo je dva dana od toga i bol je nestala, ali sad na to oko vidim duplo. Inače nosim dioptrijske naočale te vidim duplo samo s naočalama. Dali je to normalno nakon intervencije te će se sve vratiti na normalu ili to ipak nije normalno? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

ozljeda oka dupli vid, dupli vid strano tijelo
Dean Šarić
Poštovani,

oporavak ovisi o lokalizaciji, dubini i zaraštavanju, za sada treba čekati, a kad u potpunosti zaraste i ako se vid ne popravi može se liječiti laserskim zahvatom.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 × četiri =

Back to top button