Nakon ozljede bježi oko i pojavljuju se dvoslike

Poštovani, imao sam saobračajku te sam primijetio da mi desno oko bježi kad gledam lijevo. Ok je kada gledam gore, desno, dolje, ali kada gledam lijevo imam kao male dvoslike. Imao sam ozljedu glave, tj. nagnječenja. Jeli se moraju nositi naočale ili? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Nakon ozljede bježi oko, ozljeda i dvoslike
Dean Šarić
Poštovani,

oko 6 mjeseci iza traume postoji mogučnost spontanoga ozdravljenja. Ako se to ne dogodi potrebno je liječenje koje može biti operativno i/ili konzervativno. Svakako trebate kontrolu strabologa.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

trinaest − devet =

Back to top button