Dali bi mogao nositi leće, s obzirom da nosim naočale?

Poštovani, molim Vas da mi pročitate nalaz. Moje pitanje glasi; s obzirom da nosim naočale dali bi mogao nositi leće i koje preko ovog nalaza?

VOD -1,0 / – x – 0,9
sc=0,5 -0,75
PH=_ add J1
-0,75 / / x / 0,9
VOS -0,75 / – x – 0,85
sc=0,4 -1,0 / -0,25 X 100 0,95
PH=_ add J 1
-0,75 / -0,50 x 90 0,95 TOD/TOS 16/14 mmHg Schirmer 10/10
Hvala unaprijed od srca.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

leće naočale
Dean Šarić
Poštovani,

za određivanje leća nisu dovoljni podatci nego je potrebno “fitati” leće, dakle morate do liječnika koji se bavi lećama. Također treba voditi računa o relativno značajnoj suhoći oka (Schirmer test).

Srdačan pozdrav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

sedamnaest − 12 =

Back to top button