Osjećam jaku bol u oku koja se proširuje na glavu?

Poštovani, imam ozbiljan problem, astigmatičar sam s redovnim kontrolama kod očnog liječnika – bez nekih velikih zabilješki. Mjesec dana već poslije bilo kakvog konzumiranja alkohola osjetim jaku bol u lijevom oku koja se dalje proširuje na lijevu polovicu glave. Jedan Caffetin sredi bol za oko pola sata ali meni ostaje sumnja što se događa kod mene? Možete li mi pomoći ili predložiti koje pretrage da napravim? Hvala Vam.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bol u oku proširuje se na glavu
Dean Šarić
Poštovani,

s oftalmološke strane potrebno je isključiti glaukom. Vjerojatno je ipak problem neurološki (moguća migrena). Svakako obaviti oftalmološku i neurološku obradu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

tri × 4 =

Back to top button