Patim od bolova u očima i neke težine u njima?

Cijenjeni Doc. dr. Šarić, evo više od godinu dana patim od bolova u očima, pritisku u predjelu očiju, te neke težine u njima. Osjećaj je toliko intenzivan da bih najradije oči stalno držao zatvorenim. Obavio sam pregled kod lokalnog oftalmologa gdje mi nije ništa ustanovljeno. Svi nalazi su u granicama normale ali ja i dalje patim od istih simptoma. Nakon tog pregleda sam dalje upućen kod neurologa gdje mi je urađen CT glave, ultra zvuk krvnih žila vrata i glave, jer sam imao i glavobolje. Također se ispostavilo da je sve uredu. Molim vaše mišljenje jer ne znam kome dalje da se obratim. Unaprijed zahvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bolovi u očima, težina u očima
Dean Šarić
Poštovani,

teško pitanje. Preporučio bih Vam otorinolaringološki pregled, da se isključi i taj dio. Ako je i to u redu možda je riječ o nekim atipičnim migrenoznim bolovima, pa bi trebalo ponoviti pregled neurologa ali ciljano koji se bavi migrenama.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

1 Komentar

  1. Pozdrav, i ja imam iste simptome i toliko je intenzivno postalo da ne mogu normalno da funkcionisem u toku dana. Da li ste vi saznali o cemu se radi i da li ste nasli neko rijesenje? Lp

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button