Patim od bolova u očima i neke težine u njima?

Cijenjeni Doc. dr. Šarić, evo više od godinu dana patim od bolova u očima, pritisku u predjelu očiju, te neke težine u njima. Osjećaj je toliko intenzivan da bih najradije oči stalno držao zatvorenim. Obavio sam pregled kod lokalnog oftalmologa gdje mi nije ništa ustanovljeno. Svi nalazi su u granicama normale ali ja i dalje patim od istih simptoma. Nakon tog pregleda sam dalje upućen kod neurologa gdje mi je urađen CT glave, ultra zvuk krvnih žila vrata i glave, jer sam imao i glavobolje. Također se ispostavilo da je sve uredu. Molim vaše mišljenje jer ne znam kome dalje da se obratim. Unaprijed zahvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bolovi u očima, težina u očima
Dean Šarić
Poštovani,

teško pitanje. Preporučio bih Vam otorinolaringološki pregled, da se isključi i taj dio. Ako je i to u redu možda je riječ o nekim atipičnim migrenoznim bolovima, pa bi trebalo ponoviti pregled neurologa ali ciljano koji se bavi migrenama.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

1 Komentar

  1. Pozdrav, i ja imam iste simptome i toliko je intenzivno postalo da ne mogu normalno da funkcionisem u toku dana. Da li ste vi saznali o cemu se radi i da li ste nasli neko rijesenje? Lp

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

12 − devet =

Back to top button