Optical Express – Iskoristite popust na pregled i zahvat!

Optical Express popust na pregled i zahvat, popust lasersko skidanje dioptrije

Tijekom listopada imate mogućnost obaviti pregled za lasersku korekciju vida po sniženoj cijeni od 200 kn te iskoristiti fantastičan popust na zahvat i zauvijek se riješiti naočala i leća u Optical Expressu – vodećoj europskoj grupi za refrakcijsku kirurgiju.

Ako se odlučite za pregled u periodu od 01.10. do 31.10.2014., imate pravo na sniženu cijenu pregleda za 200 kn te popust od dodatnih 10%, odnosno dodatnih 15% ako na zahvat dovedete još jednu osobu, na već snižene cijene svih metoda laserske korekcije vida.

Tako možete uštedjeti i do gotovo 3.000 kn po osobi na zahvatu i 550 kn na pregledu!

Optical Express centar u Zagrebu vodeći je u Europi u laserskoj korekciji vida. Kirurzi Optical Expressa su pioniri refrakcijske kirurgije u Hrvatskoj. Optical Express jedini u centralnom i istočnom dijelu Europe koristi tehnologiju za lasersku korekciju vida koju je odobrila i NASA za astronaute, te radi zahvate s femtosekundnim laserom u kojem je u potpunosti napuštena zastarjela metoda izrade poklopca.

Uz vrhunsku tehnologiju Optical Express se ističe i ogromnim iskustvom od preko dva milijuna zahvata laserske korekcije vida, konstantnim ulaganjima u edukaciju kirurga i osoblja, te inzistiranjem na izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja.

Uvjerite se u vrhunsku skrb i kliničko iskustvo u Optical Expressu. Ovo je zaista idealna prilika da po povoljnoj cijeni iskoristite prednosti najmodernije tehnologije.

Nemojte propustiti ovu priliku i naručite se na pregled pozivom na broj 01 5625 450 ili putem obrasca na web stranici www.opticalexpress.hr i pridružite se milijunima širom svijeta koji već uživaju u blagodatima laserske korekcije vida koja ih je oslobodila naočala i leća.

Čekamo vas u našem novom prostoru na adresi Strojarska cesta 18, Zagreb.

Ako vam je ovaj tekst bio koristan podjelite:
Optical Express nagradna igra 2018


Pošalji komentarComplete otopina za kontaktne lece

Adresar

Pronađi očnu ordinaciju!
Pronađi očnu optiku!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

anatomija oka, dijelovi oka
testovi za vid, testiranje vida, provjera vida
pojmovnik optika, optometrija, oftalmologija, astigmatizam, naočale, kontaktne leće, očni tlak
Complete otopina za kontaktne lece
Dea Lens Project Nidek

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!

Želite očuvati
vaš vid?

Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte novosti o zdravlju očiju i vida!