Smijem li obaviti LASIK zahvat s obzirom da dojim?

Poštovani, zanima me ako dojim dijete staro 11 mjeseci mogu li uopće biti kandidat za lasersko skidanje? I dali je moguće obaviti pregled i zahvat u jednom terminu? Zahvaljujem.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

lasersko skidanje dioptrije dojenje
Dean Šarić
Poštovana,

bolje je prestati dojiti. Operacija se može učiniti najranije dan iza pregleda jer se na pregledu šire zjenice. Dakle najbrže moguće je pregled obaviti jedno poslijepodne, sutra operacija, prekosutra u jutro kontrola.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dvanaest + 19 =

Back to top button