Božić u Optical Expressu!

U Optical Express centru za lasersku korekciju vida Božić traje čitavog prosinca!
0 Shares

U Optical Express centru za lasersku korekciju vida Božić traje čitavog prosinca!

U Optical Express centru za lasersku korekciju vida kažu da rade najbolji posao na svijetu, mijenjaju ljudima život nabolje i uživaju u tim pozitivnim promjenama. Zato tu radost žele podijeliti i s vama.

Došao je najljepši dio godine kada jedni drugima želimo pružiti najljepše trenutke i dati najviše što možemo.

Tijekom čitavog prosinca možete ostvariti popust na sve metode laserske korekcije vida. Potrebno je samo obaviti zahvat do 31.12.2015. i ostvarit ćete 1500 kn popusta (za oba oka) na sve metode laserske korekcije vida. Kako bi zahvat bio još povoljniji, cijena pregleda će biti odbijena od cijene zahvata. Tako ćete na zahvatu uštedjeti i do 2.250 kn!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze

Optical Express Božić

Božić je vrijeme darivanja pa su u Optical Expressu za svakog pacijenta u prosincu pripremili i mali dar – prekrasnu bijelu dekicu da vas grije u zimskim danima.

Ove godine možete imati najljepši Božić, gledati djecu kako se raduju na drugačiji način, uživati s obitelji u potpuno novom svjetlu. I da, omotani u dekicu uz šalicu toplog čaja zbog kojeg se ove godine naočale neće zamagliti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ultra dnevne lece

Naručiti se možete na broj telefona 01 56 25 450 ili putem obrasca na www.opticalexpress.hr

Facebook: Optical Express Hrvatska

0 Shares
Oglas

Optometrija.net

Autori sadržaja na portalu Optometrija.net su isključivo stručne osobe – oftalmolozi, optometristi i optičari. Medicinski sadržaj je informativnog karaktera, te nije zamjena za savjet liječnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

trinaest − dva =

Back to top button