Zašto mi se pojavljuju iskrivljene crte u boji pred očima?

Poštovani, u više navrata u zadnje vrijeme mi se na 20-tak minuta pojave iskrivljene crte u boji pred očima, te u tim predjelima ne vidim jasno. Kao kada TV nema dobar signal pa se slika iskrivi. Prođe kako je i došlo. Inače ne nosim naočale no na lijevo oko vidim slabije; -1,00 dsph. Unaprijed hvala na odgovoru.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

iskrivljene crte pred očima
Dean Šarić
Poštovana,

ovi simptomi ne govore u prilog očnog već neurološkog ili nekog drugog sistemskog problema. Svakako naravno treba učiniti i oftalmološki pregled.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

šesnaest + 13 =

Back to top button