Vrši li se u Hrvatskoj operacijski zahvat koloboma šarenice?

Poštovani, na desnom oku imam urođen kolobom šarenice. Zanima me vrši li se u Hrvatskoj operacijski zahvat za takvu dijagnozu i o kakvom se postupku ukratko radi? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

kolobom šarenice operacija
Dean Šarić
Poštovani,

plastika šarenice se radi, potrebno je rekonstruirati šarenicu. Ako je defekt velik moguća je ugradnja umjetne šarenice. Puno bezopasnije je nošenje kontaktne prostetske leće. Svakako se javite na jednu od većih klinika.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

4 × 3 =

Back to top button