Što se može napraviti da se smanji bježanje oka?

Poštovani, imam pitanje u vezi strabizma. Bila sam na operaciji oka s 7 godina, sad imam 19 i još mi je kut vidljiv. Zanima me kako se u ovoj dobi još može pripomoći da se bježanje oka smanji? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bježanje oka
Dean Šarić
Poštovana,

jedini način je operativni, no oprez, reoperacija je uvijek kompliciranija, stoga Vam savjetujem da potražite vrlo iskusnog strabologa. Po mogućnosti tražite i drugo mišljenje. Procjena takvih situacija je u pravilu vrlo teška.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

osam − 6 =

Back to top button