Preporučujete li drugu operaciju strabizma?

Poštovani, imala sam operaciju strabizma lijevog oka. Kut je bio oko 35 stupnjeva, međutim kut od 15 stupnjeva mi je ostao, barem su mi tako rekli na kontroli. Iako sam primijetila da nije 100% fiksirano. Moj liječnik mi je predložio drugu operaciju kasnije na drugom oku kako bi se tek onda oči dovele u normalu. Meni je sad to malo nejasno jer desno oko nema strabizam. Molim Vas vaše mišljenje, da li je po Vama to uredu da pristanem na operaciju drugog zdravog oka? Da li bi nakon te operacije moje oči gledale ravno? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

druga operacija strabizma
Dean Šarić
Poštovana,

preporučam Vam potražiti drugo mišljenje na jednoj od zagrebačkih klinika koje imaju kabinet za strabologiju. Odgovor na Vaše pitanje nije moguće dati bez kompletnog strabološkog pregleda.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedan × 4 =

Back to top button