Što je to bris oba oka i zbog čega se radi?

Poštovani, mene zanima što je to bris oba oka i zbog čega se radi? Također me zanima i gdje se ide na pregled, dali kod optičara ili kod oftalmolog? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

bris oka
Dean Šarić
Poštovana,

radi se kod upala očiju koje ne reagiraju na terapiju ili kod teških upalnih stanja, to isključivo indicira i radi liječnik.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

  1. Postovani,imam problem sa ocima vise od 2godine,javlja mi se ljigava sluz u oba oka stalno,isao sam na dosta pregleda kod razlicitih oftamologa al ne mogu da rijese problem jer kazu da je sa ocima skoro sve uredu osim sto je bila blaga upala konjuktivitisa al to je vec proslo,trosio sam dosta kapi i budi mi lakse kad tek stavim kapi a posle opet isto,zbog cega i odakle bi mogla doci ta sluz koja mi pravi toliko problema i da li se ta sluz moze gdje ispitati,radio sam bris oka al nalazi su uredu mada mi nije jasno kad sam radio bris oka prvo mi doktor isprao oko i posle radio bris mozda to ne treba tako,ako mozete mi pomoci i predloziti sta bi sledece mogao uraditi da utvrdim uzrok zbog cega se pojavljuje u ocima ta sluz .
    Hvala unaprijed

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

6 + pet =

Back to top button