Škiljav sam, a oftalmolozi me ne shvaćaju ozbiljno!?

Poštovani doktore, imam 24 godine i škiljav sam. Po mom mišljenju hypertropija, ali me oftalmolozi ne shvaćaju ozbiljno, kažu da sam i na slikama već ranije bio. Volio bih to promijeniti, da li je to moguće? Jer se sve gore i gore osjećam zbog toga, čak nekad imam i suicidene misli. Hvala najljepša.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

škiljav sam, škiljavost
Dean Šarić
Poštovani,

javite se na pregled kod nekog iskusnog strabologa koji se bavi operacijama. Ako Vam i oni kažu da operacija nije indicirana, zatražite i drugo mišljenje. Ukoliko se zaista radi o strabizmu naći ćete nekoga tko će to operirati. Posavjetujte se i s nekim psihologom, jer nije baš uredu da razmišljate o suicidu zbog banalnog strabizma.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

12 + 4 =

Back to top button