Da li preporučujete ponavljanje operacije strabizma?

Poštovani, ja nosim naočale od svoje 3. godine jer mi desno oko šeta, i uopće ne vidim na njega. Već sam imala jednu operaciju i do sada je trebala ta razrokost nestati. Htjela sam Vas pitati da li je moguće na neki način to opet operirati i da bude uspješno? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

operacija strabizma ponavljanje, ponovna operacija strabizma
Dean Šarić
Poštovana,

ponovna operacija strabizma jedan je od najkompliciranijih zahvata u oftalmologiji, s vrlo neizvjesnim ishodom. Potražite mišljenje iskusnog kirurga – strabologa, odgovor neće biti jednostavan.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

13 + 14 =

Back to top button