Sjena na oku, o čemu se radi?

Poštovani, ispred lijevog oka mi se pojavljuje lagana sjena kao paučina. Naočale koristim samo za čitanje. Ne bolujem od nikakve bolesti niti pijem lijekove. Ne pušim niti pijem alkohol (oduvijek). Nedavno sam kontrolirala očni tlak – u redu je. O čemu bi se tu moglo raditi? Hvala!

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

sjena na oku
Dean Šarić
Poštovana,

vjerojatno je riječ o opacitetima u staklovini. Iako to nije opasno trebalo bi pregledati očnu pozadinu.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

2 Komentara

  1. Liječim se od akutne leukemije.Zvršio sam sa svim ciklusimsa kemoterapije, i prije dvadesetak dana mi se na lijevom oku pojavila sjena…u početku malo, a sada sve više. Što bi to moglo biti? Prije odlaska na pregled oftamologu, što mi je činiti?

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

5 × dva =

Back to top button