S proljećem su mi počeli problem s crvenilom u očima?

Poštovanje, od kako je došlo proljeće imam problem s crvenilom u očima. Najviše ujutro kada se probudim i krmelji su prisutni, kapci su teški, neka tupa bol. Mazala sam mast Hloramfenikol i bude bolje na jedno oko, zatim se prenese i na drugo oko i tako u krug. Zanima me vaše mišljenje. Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

crvenilo u očima proljeće
Dean Šarić
Poštovana,

teško je reći na temelju ovih informacija, moguće je riječ o alergiji, no svakako prije treba isključiti bakterijsku ili virusnu upalu. Vjerojatno bi trebalo učiniti bris spojnice oka.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

1 × jedan =

Back to top button