Otečeni očni kapci i svrbež

Poštovani, moj sin od 11 godina ima svrbež i osjećaj da ima nešto u oku. A i oteknute očne kapke, pa što mi preporučujete? Radili smo alergo test i nema alergije ni na što. Koristimo mast Tobrex, ali samo trenutno pomogne. Traje već 1 mj. Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Otečeni očni kapci, svrbež, otečeni kapci
Dean Šarić
Poštovana,

iz podataka koje navodite moguće je da je riječ o kroničnom blefaritisu. Svakako morate posjetiti oftalmologa jer je liječenje istoga ponekad vrlo zahtjevno.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

jedan × 5 =

Back to top button