Svrbež nakon laserske operacije očiju

Poštovani, htjela sam da Vas pitam sljedeće: je li moguće da nakon laserske operacije, mjesec/dva, osjetim svrbež očiju? Da li je to od umjetnih suza koje koristim ili možda nešto sasvim drugo, npr. alergija? Doduše nikad do sada nisam bila alergična ni na što. Nikada me oči nisu ovako svrbile i to najviše u području blizu nosa, ako me razumijete. Hvala puno.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Svrbež nakon laserske operacije očiju, svrbež očiju
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je najvjerojatnije o prekomjernoj upotrebi umjetnih suza, no ipak još jedno vrijeme forsirajte suze, dok se prirodan tijek suza u potpunosti ne uspostavi.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas
Na vaša pitanja odgovara

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button