Crvenilo oka nakon laserskog zahvata

Poštovanje. Pre tri meseca radila sam Femto Lasik Supra cor ou. Međutim sada imam problem sa levim okom i nikako da se smiri. Uporno ga “osećam” isturenije je i kao da nije sasvim u očnoj duplji. Kapak mu smeta. Molila bih mišljenje šta bi moglo biti u pitanju. Malo je dana kada nije crveno i ne boli. Unaprijed hvala! Lijep pozdrav.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

dean šarić, crvenilo oka nakon laserskog zahvata
Dean Šarić
Poštovana,

moguće je da je riječ o otežanom i usporenom zaraštavanju, naročito ako je stradao epitel iznad područja na kojem je rađen zahvat. Svakako bi trebali napraviti pregled, te moguće ići na agresivniju terapiju.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

3 × 1 =

Back to top button