Reumatski artritis i problemi s očima?

Poštovani doktore, već duže vrijeme osjećam bol u lijevom oku. Bol je iznenadna, imam osjećaj stranog tijela u oku, dolazi do crvenila i suzenja oka, te nemogućnosti gledanja u osvijetljenoj prostoriji. Inače, od lipnja prošle godine liječim uveitis na desnom oku, posljedica reumatskog artritisa. Da li je gore navedeno povezano s uveitisom? Unaprijed hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

reumatski artritis problemi s očima
Dean Šarić
Poštovana,

najvjerojatnije da jest, naime sa Vašom osnovnom bolešću može biti povezan uveitis, ali i keratokonjunktivitis. Svakako morate imati iskusnog oftalmologa da prati Vaše stanje.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

sedamnaest − sedamnaest =

Back to top button