Liječenje uveitisa – postoji li prirodni lijek?

Poštovani, imam uveitis desnog oka već 5 godina. Kada se pojavio osjetila sam zamućenje vida i crvenilo. Nekoliko mjeseci nakon toga upala se pojavila i na lijevom oku, ali trenutno se upala zadržala samo na desnom. Liječila sam raznim kapima, injekcijama (dexa-atropin, dexa-metazon i čisti dexa). Zanima me što Vi preporučujete za liječenje? Da li ima neki prirodni lijek? Hvala.

Odgovara Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

liječenje uveitisa prirodni lijek, liječenje uveitisa prirodni lijekovi
Dean Šarić
Poštovana,

riječ je o vrlo ozbiljnoj bolesti, to nije za liječenje prirodnim lijekovima. Od iznimne je važnosti da Vas prati iskusan oftalmolog koji se bavi uveom, dodatno i ne manje bitno potrebno je praćenje imunologa. Bitna je i komunikacija oftalmologa i imunologa, jer je u slučaju uveitisa multidisciplinarni pristup od ključnog značenja.

Srdačan pozdrav.


Doc. dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Blink umjetne suze
0 Shares
Oglas

dr. Dean Šarić, spec. oftalmolog

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med. je subspecijalist mikro i laserske kirurgije (refrakcijska kirurgija, katarakta, transplantacijska kirurgija). Nakon završenog Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz oftalmologije na Klinici za očne bolesti KB „Sestre milosrdnice“. Magisterij i doktorat znanosti stječe na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Docent na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Pozvani je predavač Američke oftalmološke akademije i koordinator za Europu. Više od dvadeset godina iskustava u struci, s preko 25 000 obavljenih zahvata. Radno mjesto: Klinika za očne bolesti KB “Sveti Duh” i poliklinika Optical Express, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

dvadeset − petnaest =

Back to top button